tiistai 17. heinäkuuta 2012

Vielä on kesää jäljellä - tai jotain.

Dudes. Jos vaikka tästä eteenpäin tehtäisiin niin ettei mennä lupailemaan välipäivityksiä etc? Koska not gonna happen. (pahoittelut kauheasta tauosta. PS3 happened. Taas.)


Nytkin on kesä mennyt pääasiassa Helsingissä norkoillessa, cosseille suuremmin ajatuksia uhraamatta. Pääasiassa tilanpuutteen ja väliaikaisen ompleukoneettomuuden takia. Ja onhan tuo Linnanmäkikin ihan vieressä... Rahattomuuskin on ollut suhteellisen merkityksellinen tekijä, esimerkiksi Desucon jäikin sen vuoksi täysin väliin. Traconiin sitten.

Sinne onkin sitten pukujakin tulossa - onneksi! Hubert, Asbel ja Louise ovat edelleen työlistalla ja kankaitakin on jo hankittu lähes puolet. Hubertia olen jo itseasiassa jonkin verran tehnytkin, puvun selkämyksessä olevan kuvion(featured postauksen lopussa olevassa kuvassa) päätin nimittäin kirjailla ja sitäpä olen tässä puuhastellut viimeisen viikon. Kuvien puutteesta voidaan syyttää kamerattomuutta, mutta takaan että jossakin vaiheessa tulee jonkin näköinen WIP -kuva tuosta. Ehkä jopa kirjailusta kokemuksena, vaikka eihän minun pitänytkään mitään enää lupailla.In other and completely unrelated news - tällä hetkellä kovia sanoja ovat The Avengers, Mass Effect, Tales of Graces, Hal Duncan, Doctor Who, Band of Brothers, Supernatural ja Taivaan pilarit. Ja Linnanmäen vanha vuoristorata. Jäähilejuomat ja Finnkinon Jumbo Combo.
Ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti