perjantai 30. joulukuuta 2011

Loppuvuoden yhteenveto

Mo. Hieman pitkäksi venähtäneen blogihiljaisuuden vuoksi en jaksaviitsi kirjoittaa useasta asiasta erillistä merkintää, joten tästä tulee pikainen overview kaikkeen edellisen merkinnän jälkeen. Ja vähän ennenkin? Uudenvuoden lupaksena pidettäköön sitä, että otan itseäni niskasta kiinni ja kirjoitan tänne useammin. Ja aloitan cosplayni joskus jopa ajoissa.

.Venäjä
.Rakan
.Patty
.Finnish Tales -shootti J-kylässä
..teinkö edes muuta?

Hiljaisuuden syyksi voin maninta yleisen laiskuuden lisäksi myös tumblr sekä(viimeaikaiset) netin toimimattomuus marras-joulukuun vaihteessa, työssäoppiminen Kimperillä niihin aikoihin ja yövuoro joulukorttilajittelijana postilla hieman ennen joulua. Mutta! Selittelyt sikseen.

Tänks Juustolle kuvasta. Semla on ihQd44 Valko-Venäjä.
Venäjä. Puku, jonka aloitin jo yli vuosi sitten, ompelin aivan liian kauan, on edelleen hieman kesken enkä ole vielä shootannut. Keväällä sitten! Muutama idea onkin jo olemassa. Kangas on paksua villakangasta(täydellistä Desuconin kesäkelille, right?), puku sisältää vuoren Venezia -vuorikankaasta(jonka kirosin moneen kertaan, mutta arvata saattaa, olen rakastunut vuoriin. Syytän koulua. Ja semlan Wanhojen pukua.). Napit ja koristenauha Sinooperista, kankaat Eurokankaasta. Housut tein itselleni lakkiaisiin ja paita on H&M:ltä. Huivi kaipaa kohennusta. Semla on liian pitkä. Or perhaps I'm just too short.

(note to self: kesän jälkeen on ehkä tullut laihduttua. Let's keep it that way.)
Rakan. En ole kamalasti tainnut tästä puvusta täällä(enkä kai missään?) selittää, joten tästä varmaan tulee myöhemmin ihan asiallinen merkintä. Shootin jälkeen varmaan, mutta tätä en aio kyllä kuvata ennen kevättä ja kukkia - kukkaispoika kun on. semlaa sen sijaan voisi kuvailla


Kuvannut Tytti Levänen muistaakseni. Traconin lauantaina kuvauspalvelusta kuitenkin!
Olin puoliksi varma, ettei tuo takki menisi kiinni - mutta niin vain se meni. Puku oli äärimmäisen mukava pitää, mahdollisiman tunnistamaton ja kerrankin sain pitää lenkkareita. Peruukin otsatukka saattaa kääntyä väärään suuntaan. Ja semla oli mahtava Prinssi - tuo puvun kangas oli mahtava löytö Tallinnasta ja noiden sinisten nauhojen päissä roikkuvat helmikoristeet on hän omin pikku kätösin pujotellut. Ja alemman, kermanvärisen mekontakinpuvun tein muuten minä. Keväällä tosiaan näitä kuvaillaan, en malta odottaa! Koulupuvun takin kauluksen taidan ennen sitä tehdä uusiksi, jos jaksan.

Kuvasta taas vastuussa Juusto.
Patty! Kauan aikaa sitten, kun Vesperia oli vielä uusi ja sen PS3 -versio vasta julkaistu... muistan nähneeni kuvan Pattystä ja ajatelleeni 'tota mä cossaan'. Ja niin kävi, tosin varmaan vuotta tai kolmea myöhemmin kuin aluksi ajattelin! Ja vieläpä ryhmän kanssa.
Patty oli ihana puku pitää, mutta tuska tehdä. Vieläkin on paljon asioita, jotka haluaisin muuttaa tai tehdä uudestaan... Hattu on silkkaa säätöä, kuten suurin osa takistakin sen täydellisestä sivusaumattomuudesta johtuen(ainoat saumat ovat takasauma & olkasaumat). Helmassa on jonkin verran tukikangasta oikean muodon saavuttamiseksi, mutta enemmänkin olisin voinut laittaa. Kengät olivat löytö kirpparilta, hintaa 5,50€ eikä edes haittaa että ovat kokoa pienet.


Ylempi Juuston, alempi Ellan siskopuolen.
Pattyn peruukki tuleekin kokemaan uuden elämän eräässä vuoden 2012 puvussa :> Ja jos se kestää hyvänä, niin vielä yhdessä sen jälkeenkin.

Lopuksi - Finnish Talesin toinen(ja viimeinen) Tales of Vesperia photoshootti oli 14.-16.10., mikä tarkoitti muunmuassa...
Birthdays yay! 8------D
Hurr, shoottikuvia on aivan kamalasti hyviäkivoja mahtavia ja oli kiva, kun kuvaajaksi saatiin tosiaan Ellan siskopuoli ja kaikki ryhmäläiset pääsivät kuviin. Loppubonuksena shoottipäivälle pääsin vielä napsimaan järjestelmäkameralla iltahämärässä kuvia Voronan puvusta(kun varsinaisessa shootissa korvat olivat unohtuneet).

Kattokaa nyt tota valoa. Se oli upea.
Suurin osa noista kuvista, jotka otin, on... no, laadultaan kyseenalaisia kun pääasiassa vain räpsin. Ja valokuvauksesta käsitän muutenkin niin paljon plus vielä järkkäri, omg! Oma kamerani on ehkä seitsemän vuotta vanha ja todella huono.

Tässä kaikki tältä kertaa, vuoden vaihteen jälkeen suunnataan katse taas kerran tulevaan ja aletaan ehkä jopa työstämään projektia jos toista. Ensi sijalla kuitenkin - vielä jonkin aikaa - semlan Wanhojen puku. Kerrankin ajoissa liikkeellä ja kankaat melkein leikattuna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti