maanantai 25. heinäkuuta 2011

Lähiön kaunein tyttö oli hän

Toisin sanoen; Alice! Vihdoinkin! Puku on ollut valmis Desuconia edeltävästä illasta alkaen, mutta päivitys venyy ja venyy ja venyy... Oli tarkoitus tehdä Desusta ja Alicesta erilliset merkinnät ja muutamakin WIP Pattysta ja jonkinlainen katsaus Karoliinkin mutta asdfgh ei nyt tällä kertaa.

Mutta Alice! Pukua pidin Desuconissa sunnuntaina - lauantaina oli Venäjä Hetaliasta mutta jostain syystä minulle ei taida olla kuvia ollenkaan tästä puvusta. Joten niitä odotellessa?

semla Decuksena, kuva juuston.
Oli paljon sanottavaa tästä, mutta nyt ei tule kamalasti mieleen muuta kuin - whii, yksityiskohtia! Pitsiä! Pantsut! Punaista! Vääränlainen peruukki! (<- liian keltainen ja lyhyt. Ensimmäinen vaihtoehto oli liian pitkä, toinen liian lyhyt ja kolmas eli tämä on väärän värinen ja liian lyhyt. Pah.) Ehkä sitten joskus photoshoottiin keksin paremman ratkaisun...

Äiti oli myös jokseenkin järkyttynyt kun minä pistin päälleni jotakin, mikä jättää melkein koko selän paljaaksi.  Tästä ei ole kunnon kuvaa, mutta...

Taustalla elzy Zelosina ja Minna Jadena häröämässä... jotain. Kuva Ellan
ja selkä todellakin minun.
Kaiken kaikkiaan puvussa oli todella vähän kangasta, josta oikeasti olisi muodostunut ihan peittävä vaatekappale - bolero ja pantsut ainoina. Mekko/takki ja 'paita' ovat enneminkin lärpäkkeitä. Mutta hauska puku! Pukeminen ei kyllä onnistu yksin ja säilytyskään ei onnistu henkarissa, eli aika vaikea puku näineensä. Mutta mukava pitää! Ei ollut kuuma. Tosin, en jaksanut koko sunnuntaita pitää vaan pikaisen privaatti photarin jälkeen vaihdoin normaalimpiin asusteisiin.

Decus -tuoli! ♥ Lempikuviani.

Jos pitäisi sanoa, mistä tässä puvussa pidän eniten... Päähine ja Kengät. Onnistuivat ehkä parhaiten, vaikka stressasin eniten näiden tekemistä. Vähiten pidän ehkä tuosta mekkotakki -asiasta. Se ei edelleenkään pysy siinä muodossa, jossa sen haluaisin pysyvän, mutta pienellä muokkaksella saan sen ehkä oikeaan muotoon. Jos jaksaisin, purkaisin koko tekeleen. En jaksa.

Pikaisesti Descuonista - en ostanut melkein mitään, en ottanut kuvia, hengasin ja pyörin vain kavereiden kanssa ja sunnuntaina kävin katsomassa Tales -luentoa jonka Minna ja Elzy pitivät. 

Nykyisstä projekteista... Patty on vaiheessaan, mutta kengät on ja takki melkein valmis. Hattu, peruukki, kiikarit ja musketti puuttuu. Ellalle Karol on vielä aloittamatta, aikaa on enää vajaa kaksi viikkoa Finnish Tales -photoshoottiin eli eikun ommel ommel säksäti säksäti niin tulee valmista ainakin suurimmilta osin - viimeinen deadline on vasta Traconiin.

Patty ja Karol, Tales of Vesperian pikkukakarat! :----D


Ensi kuussa merkintä Pattysta, vähän katsausta vaatetusalan opintojen ensivaikutelmaan ja ehkä - gasp! - unelmacosplay lista.


+jos joku tietää otsikon biisin - myös englanniksi.

3 kommenttia:

 1. Nnngh tuijotin otsikkoa monta minuuttia, mutten saanut sitä päähäni vaikka kuulostaakin niin kovin tutulta. 8,D

  Decus-tuoli. ♥

  Olen tainnut unohtaa heittää teillekin linkin omiin Desukuviini (ilmeisesti kun tuosta laiturishootista oli omalla muistikortillani pelkkiä häröämiskuvia..?), mutta sieltä näyttäisi löytyvän teidän lauantain puvuista muutama kuva, jos sattuvat kelpaamaan. 8,)
  http://juustozzi.kuvat.fi/kuvat/Desucon%2018.-19.6.2011/

  VastaaPoista
 2. Juusto: Squee, kuvia! Joo, ne järkevämmät laiturikuvat on sillä Ellan muistikortilla kun säädettiin... :--D

  Karaokeklassikko. Se on karaokeklassikko. Soi koko ajan päässä kun Alicea väänsin.

  VastaaPoista
 3. Otsikko! XD Hiohio, se on kyllä hieno.

  VastaaPoista