tiistai 31. toukokuuta 2011

Tukkapuhetta

Jostain syystä suurin osa päivityksistäni alkaa näin: "Tarkoitukseni oli päivittää jo... mutta... siksi... viimeinkin..." Kuten taas kerran - tämä oli ajankohtainen jo useampaa viikkoa sitten, kun ovelle saapui paketti Hong Kongista. Ensiksi olin laiska kameran kanssa, sitten olin laiska USB-piuhan kanssa ja nyt viimeisimpänä olin(olen)kiireinen lakkiaisten ja pääsykokeen kanssa. Nyt kuitenkin pääsykokeen ensimmäisen päivän jälkeen mielentila on niin rage, että on pakko päästä näpyttelemään tämä. Viimeinkin.
(Jos kiinnostaa, syynä rageen on 15 kpl erilaisia asukokonaisuuksia R Collectionin tyyliseen syysmallistoon. Ei enää koskaan.)

Ignorataan kans sit tän postauksen tähden ihku flegmaattisuus ja apatia ja yövaatteet, jooko?
Asiaan. Peruukkeja. Neljä kappaletta - kaksi minulle, kaksi semlalle. Ja sieltä paketistahan löytyi...
Rakan~ IRL tämä on niin ihanan värinen ettei mitään rajaa. Täydellinen ♥

Venäjä. Kaipaa hieman saksimista.
 Venäjässä on yksi vika - se ei ole tarpeeksi hopeinen, vaan liian keltainen. Haluaisin kokeilla mokoman sävyttämistä hopeashampoolla tai -hoitoaineella. Meillä on itseasiassa tuota hoitoainetta, mutta kokeiluni perusteella se ei toimi tekokuituun TAI siinä ei ole tarpeeksi pigmenttiä. Sääli. Tosi, ehkä hätä ei ole ihan tämän näköinen...

Venäjä - Prinssi.
Harmitti aluksi kovin, kun piti hankkia kaksi aivan saman mallista peruukkia, joiden väritkin ovat vain sävyn päässä toisistaan - eikä valitettavasti Venäjää voi käyttää Prinssissä tai toisinpäin... Tämä kuitenkin valaa minuun toivoa, että tuo Venäjä on tarpeeksi hopeinen.

Koska Decus = rakkaus.  Todella tumma peruukki, mutta niin sileä ja
 kaunis ja ihana ja pehmeä ja rakastan ♥___♥
Harmi, että se on semlan....

Näin loppukaneettina - Desun liput on ilmoitustaululla ja Alice ei edisty. Koska se hemmetin päähinen on jokin abominaatio alamaailmasta... Lapset, muistakaa valita huivimaisiin ohut kangas, ei paksua satiinia kaksinkerroin kuten minä.

+tahdon cossata Andersia Dragon Age IIstä. Sitä takkia olisi niin... hauska... koota neliöistä. Ja ne höyhenet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti