tiistai 9. marraskuuta 2010

Tarinoita eräästä miitistä

Tarkoituksenani oli kirjoittaa eräs toinen merkintä tähän väliin, mutta koulutöiden vuoksi se on vähän jäänyt. Ja nyt tämä 6.-7.11. Finnish Tales -miitti tuli sopivaan väliin. Vaikka Juusto onkin jo ehtinyt kirjoittamaan kaikenkattavan jutun viikonlopusta ja Elzy yleisesti ryhmästämme, ajattelin silti vielä laitella omia mietteitäni ja kiitoksiani.

Finnish Tales on siis noin kymmenen hengen cosplayryhmä, joka keskittyy - kuten nimestäkin varmaan huomennee - Tales -pelisarjaan. Tähän mennessä on tehty jo Tales of the Abyss -ryhmä ja tulossa on Vesperia ryhmän lisäksi Rebirth ja todennäköisesti Eternia.
FT on myös ensimmäinen cosplayryhmä, johon kuulun. Ja pakko myöntää, hyvä ryhmä onkin. Kemiat toimii ja kukana ei joudu olemaan yksin - kaikki tuntevat jonkun, ja nyt jo viimeistään yhden conin ja kahden miitin jälkeen muutkin.

Menneenä viikonloppuna pieni ryhmämme tosiaan kokoontui Elzyn luona Jyväskylässä, minne minulla, semlalla ja Ellalla olikin lyhyt matka, paikallisia kun ollaan. Kauempaa sitten tulivat loput - Vorona, Juusto, Minna, Sanna ja Aselea. Sitten olikin porukka - Japanisssa olevaa Mapea lukuun ottamatta - koossa. Viikonloppu kuluikin syödessä, pelatessa Vesperiaa ja Dissidiaa(sitä tosin vähemmän koko porukalla), katsoen Gleetä ja kierrellen hieman Jyväshyvässä. Mapenkin kanssa ehdittiin jutustella Skypessä ja mesessä!  Sitten toki vain hengattiin ja juteltiin ja oltiin ja valvottiin.
Ja lopuksi totta kai kuninkaalliset vilkutukset ppoistuvalle lössille, joka joutui lähtemään jo hieman kahden jälkeen sunnuntaina. Viikonloppu oli liian lyhyt aika tällaiselle miitille, mutta suunnitelmissa on jo uutta ja pidempääkin tapaamista tulevaisuuteen...

Saatan ehkä toistaa Juuston ja Elzyn sanomia, mutta en olisi uskonut yhdestä TotA-ryhmästä tulevan jotain näin upeaa. Ryhmistä minulla on sellainen kuva, että niihin syntyy erillisiä klikkejä ja lopulta ne hajoavat siihen, että osa ei jaksa tai halua tehdä pukuaan tai muuten vain ryhmän sisäisiin erimielisyyksiin. Tästä ryhmästä minulla on kuitenkin vain positiivisia kokemuksia - porukka on upea. Vaikka me kaikki olemmekin todella erilaisia ihmisiä, tulemme kuitenkin toimeen hyvin ja olemme kiinnostuneet ainakin muutamasta samasta asiasta - Tales -peleistä ja cosplaysta. Toivoa siis sopii, että ryhmämme pysyy koossa eikä mitään syrjintää tapahdu - tällä hetkellä minun on vaikea nähdä tuon tapahtuvan!

Vaikka viikonlopusta on vasta muutama päivä, kaipaan jo kaikkia, varsinkin kun täällä Orivedellä joudun hengaamaan aivan keskenäni. Syyhyttäisi päästä jo suunnittelemaan seuraavaa tapaamista sekä ehkä jo alkaa ompelemaan Pattya tai Karolia Ellalle.

(suosittelen myös lukemaan Juuston merkinnän miitistä. Se sisältää mm. upeita kuvia ja teemabiisin.)

4 kommenttia:

 1. \o/

  Jos eilen ei olisi ollut kiire bussiin, olisin mennyt hyppimään kirkon valojen luokse. >:'3

  VastaaPoista
 2. Ne valot~ äää siellä olisi niin hienoa kuvata yhtä jos toistakin.

  VastaaPoista
 3. Täysi komppaus! <3

  Vähän samaa on itsekin tullut miettittyä, että entä jos jotain tapahtuu ja ryhmä hajoaa. Meillä on kuitenkin niin vahva ryhmäkemia ja mielipiteet ja kiinnostuksenkohteet, että uskon (tai ainakin koko sydämestäni toivon) että FT porskuttaa pitkään <3

  VastaaPoista
 4. Juusto: Tuota samaa minäkin uskon/toivon! Kyllä tämä alku on mennyt meillä sen verran hyvin että ei nyt ainakaan lähiaikoina ryhmälle tapahdu mitään - niin pitkään kun kaikki haluavat tehdä tätä hommaa, FT on koossa. Ja uskon että me jaksetaan pitkään ♥

  VastaaPoista